image
Sursa foto: Jurnal.md

INP despre accidentul din sectorul Buiucani: Șoferul a ignorat culoarea roșie a semaforului și circula cu viteză excesivă

Inspectoratul Național de Patrulare vine cu ultimele precizări referitor la accidentul teribil produs în sectorul Buiucani al capitalei. Cauza preliminară a accidentului ar fi că șoferul mașinii ar fi circulat cu viteză excesivă și ar fi ignorat culoarea roșie a semaforului.

„Apelul a parvenit la 112 la ora 14:08, unde s-a anunțat că la intersecția bulevardului Alba Iulia cu strada Onisifor Ghibu, o mașină de marca Porsche Cayenne s-a tamponat într-un troleibuz. În urma impactului puternic, troleibuzul a fost redirecționat pe trotuar.

Prima cauză preliminară este că șoferul Porsche Cayenne se deplasa cu viteză excesivă și nu a respectat indicatoarele de semnalizare rutieră.

După coleziune, 20 de pasageri din troleibuz au fost transportați la spital, pasagerul din mașină a decedat la fața locului, iar șoferul mașinii a fost transportat în stare gravă la spital.

La moment se desfășoară acțiuni de documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor”, se arată scris în comunicatul emis de INP.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: