image
Sursa foto: Getty Images

În Italia, ţara în care au murit alți 683 de oameni, e scandal din cauza fotbalului: Ești virusolog sau matematician?

Italia se confruntă în continuare cu mari probleme din cauza COVID-19, dar figuri marcante din societate se gândesc tot mai mult la fotbal.

În ziua în care s-au mai înregistrat alte 683 de decese, numărul total al morților ajungând la 7503!, în online-ul din Peninsulă s-a declanșat un scandal legat de reluarea campionatului din Italia. Asta deși s-au luat măsuri extreme în toată țara.

Concret, este vorba despre o dispută pe Twitter, purtată între președintele lui Lazio, Claudio Lotito, care vrea să se reia imediat Serie A și Lapo Elkann, nepotul lui Andrea Agnielli, finanțatorul lui Juventus, care face apel la calm.

”Un optimist nu este altceva decât un pesimist prost informat. Vorbesc cu medicii, cu cei care se află în prima linie, nu cu cei de la echipele de fotbal”, a fost comentariul lui Elkann, care l-a enervat pe Lotito, au scris jurnaliștii de la corrieredellosport.it.

Așadar, rămâne deschis duelul de la distanță dintre Claudio Lotito și Andrea Agnelli. Președinții lui Lazio și Juventus au reprezentat azi două extreme. Boss-ul lui Lazio nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns lui Elkann, tot prin intermediul social-media: ”Acum ai devenit și un expert virolog”.

Lapo Elkann, la rându-i, nu s-a lăsat mai prejos și l-a ironizat pe numărul unu al lui Lazio: ”Lotito... ai o diplomă în virologie sau în statistică? Luminează-ne!

Între timp, vă reamintesc că optimistul nu este altceva decât un pesimist prost informat”, a mai spus Elkann.

Asadar, s-a mai consumat un episod ce pare foarte lung legat de data reală de la care se va relua fotbalul în Italia.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: