image
Sursa foto: as.com

Rămânem loiali istoriei noastre: Perez a explicat campania de achiziții a Realului

Criticat pentru campania de achiziții total neașteptat de spectaculoasă, mai ales acum când a plecat Cristiano Ronaldo la Juventus, Florentino Perez, președintele ”galacticilor”, a contraatacat. Șeful de pe ”Santiago Bernabeu” le-a transmis un mesaj contestatarilor săi.

”Am avut deja o echipă excepțională, așa că am profitat de această ocazie, de acest avantaj pentru a acoperi doar zonele rămase libere sau unde era nevoie de concurență. Astfel, am adus cel mai bun portar de la Cupa Mondială, pe Thibault Courtois, a sosit la noi un fundaș foarte bun Odriozola. Totodată, ne-am pregătit și pentru viitor. Am adus un portar cu un viitor strălucit (n.r. - Lunin), una dintre marile speranțe ale fotbalului brazilian, pe Vinicius, plus că i-am promovat la echipa mare pe Valverde și pe Reguilon, din academie.

Președintele celor de la Real a explicat și politica de transferuri din acest mercato. ”Noi știm care este drumul pe care trebuie să continuăm, după cum am învățat de la președintele nostru Santiago Bernabeu. Cei mai buni jucători din lume, cei mai buni din Spania, cei mai buni de la academia noastră. Vrem să rămânem loiali istoriei noastre”, a mai spus Perez.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: