image
Sursa foto: jurnal.md

DOC // Guvernul Chicu procură viziere la un preț triplu

De trei săptămâni, guvernul „tehnocrat” încearcă să aducă din China 200 de mii de scuturi de protecție, la preț de 55,14 lei bucata, sumă de trei ori mai mare decât costă aceste produse pe piețile internaționale. Guvernul fură și pe timp de ciumă menționează fostul ministru al Mediului, Valeriu Munteanu.

Munteanu scrie pe pagina sa de facebook că Republica Moldova plătește triplu pentru vizierile din China în comparație cu țările vecine.

viziereviziere

„Săptămâna trecută am prezentat o ofertă de prețuri din România, pentru viziere produse în Polonia, la un preț de 0,92€. Comentând știrile la acest subiect, primul ministru Chicu a spus că sunt aberații și că firma selectată de dumnealui, care este condusă de o consilieră a PSRM, va aduce din China cele mai ieftine viziere din lume, la prețul de doar 55,14 lei bucata”, scrie Munteanu.

româniaromânia

„Ieri un coleg mi-a trimis o ofertă de prețuri pentru scuturi de protecție, din China, din aceeași „mahala” de unde aduce și Guvernul vizierile lor, la prețul de doar 0,50$ bucata, iar zilele acestea pentru concludență voi mai primi câteva oferte. Cu siguranță până în RM aceste viziere nu pot ajunge la un preț mai mare de 1$. De unde atunci Guvernul și-a pus prețul de 55,14 lei?”, se întreabă fostul ministru.

viziereviziere

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: