image
Sursa foto: Getty Images

Salah a avut nevoie de intervenția poliției pentru a putea pleca de acasă

Statutul de vedetă pe care îl are Mohamed Salah în Egipt a atins cote inimaginabile. După ce o persoană i-a publicat adresa pe Facebook, sute de fani au venit la el acasă și fotbalistul de la Liverpool și-a putut părăsi domiciliul abia după ce a apelat la ajutorul poliției. Starul naționalei Egiptului a semnat zeci de autografe în mijlocul străzii.

Mohamed Salah (26 de ani) a marcat două goluri în cele două meciuri pe care le-a jucat la Cupa Mondială din 2018, după o recuperare rapidă în urma accidentării la umăr pe care a suferit-o în timpul finalei Ligii Campionilor, în urma unui duel cu Sergio Ramos. Proaspăt revenit în țara natală, atacantul a fost luat cu asalt de fani, care au umplut strada din fața casei sale, după ce un străin i-a publicat adresa pe Facebook.

Dornici să obțină o poză cu Salah sau o semnătură din partea lui, oamenii au blocat circulația și a fost nevoie de intervenția poliției, care a înconjurat casa pentru ca fotbalistul să nu aibă de suferit în niciun fel. Când a ieșit, împreună cu familia, Mohamed Salah s-a oprit pentru câteva minute pentru a împărți autografe și a se fotografia alături de câțiva dintre fani.

Pentru Egipt a fost a treia prezenţă la Cupa Mondială. A mai participat în 1934 şi 1990, însă nu a bifat vreo victorie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: