image
Sursa foto: jurnal.md

O companie din Belarus desemnată câștigătoare a licitației pentru cele 100 de autobuze

Ofertantul MAZ a fost desemnat câștigătorul concursului pentru achiziționarea a 100 de autobuze noi pentru suplimentarea parcului întreprinderii municipale „Parcul Urban de Autobuze”.

Potrivit primarului general, Ion Ceban, din cei șase ofertanți la cea de-a doua licitație, participantul MAZ a propus cea mai avantajoasă ofertă calitate-preț̦, adică 116 mii de euro și 72 de luni de garanție, transmite IPN.

Doi ofertanți, Xiamen King Long și BMC Otomotiv, au fost descalificați întrucât nu au prezentat anumite clarificări solicitate. Totodată̆, oferta operatorului Temsa a fost respinsă pentru că nu corespundea cerințelor din documentația de atribuire.

Conform cerințelor obligatorii, municipalitatea a dispus ca, pe perioada garanției, câștigătorul să asigure deservirea autobuzelor din surse proprii, schimbul componentelor: lubrifianți, filtre, curele, precum și deservirea sistemelor de aer condiționat și a consumabililor.

Decizia prin care municipalitatea i-a atribuit companiei ISUZU contractul de achiziții publice pentru livrarea a o sută de autobuze pentru capitală a fost anulată în luna noiembrie anul trecut, după ce alți participanți la licitație au contestat rezultatul. La 25 februarie anul curent, municipalitatea a inițiat repetat licitația.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: