image
Sursa foto: captură video

Raliu ca în filme pe străzile din Cahul: Un șofer beat a gonit mașina, fugind de polițiști, până s-a izbit într-un copac

Raliu ca în filme pe străzile din Cahul. Un șofer beat a gonit mașina, fugind de polițiști, până s-a izbit puternic într-un copac. Acesta avea o alcoolemie de 0,34 mg/l în aerul expirat, iar din acest motiv bărbatul de 36 de ani a rămas fără permisul de conducere.

Totul s-a întâmplat noaptea trecută, în jurul orei 01:50. Polițiștii Batalionului de patrulare Sud al INP au observat un automobil de marcă Ford Sierra se deplasa neuniform pe strada Vasile Stroiescu din Cahul.

Fiind somat să oprească, șoferul a apăsat pe accelerator și a încercat să fugă de oamenii legii. A reușit să ajungă în regiunea Lapaevca din Cahul, dar nu s-a isprăvit cu conducerea autoturismului și s-a tamponat într-un copac.

Angajații INP au stabilit că șoferul are 36 de ani și este originar din Cahul. Fiind testat alcoolscopic, aparatul Drager a stabilit, în aerul expirat, gradul de alcoolemie de 0,34 mg/l.

Individul a rămas fără permis de conducere și va fi sancționat pentru neîndeplinirea indicaţiei legale de oprire a vehiculului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: