image
Sursa foto: gov.md

Poliția de frontieră din Otaci va avea un sediu nou, construit din surse europene

Angajații poliției de frontieră de la Otaci vor avea condiții de muncă mai bune. Timp de mai bine de doi ani, reconstruirea sediului SPF Otaci a fost tergiversată din cauza unor proceduri birocratice care împiedicau renovarea și dotarea corespunzătoare a acestuia.

„Actualmente, sediul în care lucrează colegii noștri de la SPF Otaci este într-o stare deplorabilă. Partenerii de dezvoltare și-au arătat disponibilitatea de a acorda suport financiar pentru reconstrucția clădirii. Însă, pentru materializarea proiectului, era necesar ca dreptul de proprietate asupra acestor bunuri imobile să aparțină statului”, a menționat ministra Afacerilor Interne, Ana Revenco. 

Documentul aprobat de Cabinetul de miniștri, la propunerea Ministerului Afacerilor Interne, prevede transmiterea, cu titlu gratuit, din proprietatea orașului Otaci în proprietatea statului a unui bun imobil cu suprafața de 1183,6 m.p. și a două terenuri cu suprafața de 0,5455 ha și 0,1434 ha, amplasate în raionul Ocnița, orașul Otaci, pe strada Ștefan cel Mare și Sfânt.

Proiectul urmărește îmbunătățirea infrastructurii subdiviziunilor Inspectoratului General al Poliției de Frontieră și crearea unor condiții de muncă aliniate la standardele europene. 

Noutăţile partenerilor

comentarii: