image
Sursa foto: captură video

Un nou gest golănesc al lui Connor McGregor: a lovit un bătrân cu pumnul în cap

Dacă nu mai poate să-și facă knock out adversarii, pentru că susținea s-a retras, Connor McGregor o face în baruri. Fostul dublu campion mondial din UFC a vrut să facă cinste cu whisky tuturor celor prezenți la o masă dintr-un bar din Dublin.

Luptătorul a vrut să împartă cu aceștia băutura sa favorită, Proper No. Twelve, și le-a turnat în pahare. Însă unul dintre aceștia, un bărbat mai în vârstă, a refuzat și a făcut-o de două ori. A fost momentul în care irlandezul s-a enervat și l-a lovit cu pumnul în cap.

Mai multă lume s-a grăbit să-l ține pe luptătorul irlandez și să-l ia repede de acolo. Totul s-a petrecut pe 6 aprilie, însă abia acum au ieșit la iveală imaginile, iar bărbatul lovit a făcut plângere la poliție, care a deschis o investigație.

"McGregor se dădea în spectacol într-un pub, iar unuia dintre bărbați nu i-a plăcut și s-a dus să discute cu el", a spus un martor.

"A fost un pic de scandal. McGregor a folosit termenul "mick" (irlandez de rahat) și s-a iscat un incident. În acel moment nu erau prea mulți oameni în bar, iar la mijloc era băutura", a precizat alt martor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: