image
Sursa foto: inp.md

Bălți: Un bărbat beat și fără permis de conducere a furat o mașină, a tamponat un om și a fugit de poliție // VIDEO

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din Bălți, beat și fără permis de conducere, a fost reținut de poliție după ce a urcat într-o mașină străină cu care a tamponat un pieton, a provocat un accident rutier și a fost la un pas de a mai lovi o persoană.

Cazul a avut loc ieri la ora 15:00, în municipiul Bălți.

Bărbatul s-a urcat la volanul mșinii unei cunoscute, care care și-a lăsat unitatea de transport la o spălătorie auto, și chiar la prima virare a tamponat grav un pieton.

Unul dintre polițiștii de patrulare a rămas să acorde ajutor victimei de 41 de ani, iar celălalt a mers pe urmele individului, care a încercat să fugă de la locul accidentului accelerând. Însă nici următoarea virare nu i-a reușit, vrând să cotească la dreapta nu s-a isprăvit cu conducerea și s-a tamponat într-un gard din beton, apoi într-un pilon de electricitate, fiind la un pas de a mai tampona o persoană aflată în preajmă.

După ce a fost reținut, inspectorii de patrulare au stabilit că acesta este locuitor al mun. Bălți și că nu deține permis de conducere. Individul era vizibil în stare de ebrietate, dar a refuzat orice testare la alcool. Mai mult, s-a comportat agresiv și a opus rezistență polițistului în timpul reținerii. Într-un final, omul legii a reușit să-l imobilizeze, să-i aplice cătușele și să-l escorteze la sediul poliției.

Acesta urmează să fie tras la răspundere pentru provocarea accidentului rutier cu leziuni medii, refuzul de a se conforma indicațiilor poliției, refuzul de a trece testul alcoolscopic, conducerea unității de transport fără permis de conducere și ultragierea unui om al legii.

Victima a fost transportată la Spitalul municipal din Bălți cu mai multe traume.

Vă avertizăm că secvența video conține scene cu impact emoțional.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: