image
Sursa foto: Getty Images

Fiul lui Diego Maradona jură răzbunare: "Cine mi-a ucis tatăl va plăti"

Marele Diego Maradona a decedat pe 25 noiembrie, însă după moartea sa au apărut o mulțime de conroverse, inclusiv anchete privind ucidere din culpă.

Fiul său, Diego Armando jr. Sinagra, (34 de ani) a făcut recent o declarație care nu a putut fi trecută cu vederea. Diego jr. e convins că tatăl său a fost ucis. În plus, el nu a putut participa la înmormântare pentru că a fost infectat cu coronavirus.

"Să nu pot să-mi iau rămas bun de la tatăl meu m-a durut foarte mult. Am încercat o viață întreagă să recuperez relația dificilă cu el, am reușit și apoi a trebuit să plece. A fost o dublă suferință.

Știu că există o anchetă în curs, cu frații și surorile mele care merg la proces. Se va afla dacă a existat neglijență sau dacă cineva este responsabil. Cine mi-a ucis tatăl va plăti", a încheiat Diego Maradona Junior.

Publicația La Nacion a făcut public un document din data de 12 noiembrie, semnat de doctorul Leopoldo Luque și de fiicele lui Maradona, Giannina și Jana, potrivit căruia aceștia susțineau că doctorii nu erau de acord cu externarea sa din clinica Olivos, acolo unde fusese operat pe creier.

Pentru a cerceta acest aspect, s-a constituit o comisie specială, interdisciplinară, care trebuie să analizeze mai bine cauzele care au dus la stopul cardio-respirator. Unul dintre magistrați, Orlando Diaz, a confirmat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: