image
Sursa foto: Getty Images

Inter vrea să-i dubleze salariul lui Lautaro Martinez pentru a-l convinge să semneze un nou contract

Clauza de reziliere a contractului lui Lautaro Martinez (22 de ani) cu Inter a expirat, iar clubul italian "e disperat" să-i prelungească acestuia înţelegerea. Şefii "Nerazzurrilor" vor să-i dubleze salariul fotbalistului argentinian dorit de FC Barcelona, unde poate juca alături de conaţionalul său, Leo Messi (33 de ani).

7 iulie e o zi importantă pentru Lautaro Martinez. Atacantul argentinian avea o clauză de reziliere de 111 milioane de euro cu Inter, care a expirat începând de pe 7 iulie. Acum, Inter va fi forţată să negocieze un preţ mai mic de transfer cu FC Barcelona, clubul care-l doreşte pe Lautaro Martinez. Până acum, şefii Interului s-au ţinut bine la negocieri şi au încercat să-i facă pe catalani să achite clauza.

Mundo Deportivo scrie că acum, după expirarea clauzei, cei de la Inter sunt disperaţie să-i prelungească înţelegerea lui Lautaro Martinez şi, ca să-l convingă să semneze, şefii clubului sunt gata să-i dubleze salariul. Interul vrea să-i prelungească actualul conctract cu un an, până în 2024, şi să-i ofere cinci milioane de euro, în loc de 2,5 milioane cât câştigă acum fotbalistul.

Barcelona îl vrea pe Lautaro Martinez ca înlocuitor pentru Luis Suarez (33 de ani), iar catalanii negociază de mai multă vreme mutarea. Presa din Italia, citată de Sport, scrie că există de un acord total între jucător şi Barcelona, lipsind doar acordul dintre cluburi. Potrivit sursei citate, Lautaro Martinez va semna pe cinci ani cu formaţia de pe Camp Nou şi va avea un salariu "extraterestru".

Deşi Inter şi Barcelona nu s-au înţeles în privinţa transferului, Lautaro Martinez şi-a negociat deja contractul cu FC Barcelona. Atacantul va semna pe cinci sezoane cu catalanii şi va încasa un salariu anual de 12 milioane de euro pe an. "Lautaro Martinez şi-a dat Ok-ul pentru a îmbrăca tricoul balugrana şi aşteaptă ca şefii celor două cluburi să bată palma!", scrie Sport, care citează presa din Italia.

Pentru transferul lui Lautaro Martinez, Barcelona a oferit 60 de milioane de euro plus doi jucători la schimb, propunere refuzată de Inter.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: