image
Sursa foto: Telegram/Pavel Grigorciuc

Jizdan a plecat din RM: „Dați voie oamenilor să-și trăiască viața”; Reacția la acuzația că fuge de dosarul fostei Direcții 5

Secretarul general Partidului Democrat, Alexandru Jizdan, a plecat în vacanță despre care spune că e una planificată. Se întâmplă după ce, în urma alegerilor anticipate din 11 iulie, mai mulți foști demnitari și persoane publice au plecat din țară spre destinații necunoscute si pentru perioade nedeterminate și la o zi după arestarea fostului șef IGP, actual vicepreședinte PD, Alexandru Pânzari, în dosarul fostei Direcții 5 a MAI, dosar în care anterior a fost arestat și Dorin Damir, finul ex-președintelui PD Vladimir Plahotniuc.

„Este o vacanță planificată cu mult timp înainte. Vocile care vorbesc la Chișinău ar fi bine să se informeze despre faptul că eu nu figurez în acest dosar. Revin în scurt timp. Mai dați voie la oameni să-și traiască viața”, a spus Alexandru Jizdan, contactat de Jurnal.md.

jurnal.mdjurnal.md

Fostul deputat PD nu a vrut să ne spună unde a plecat.

„Eu nu sunt o persoană publică și cred că e corect să mă lăsați în pace. Vă rog să nu mai insistați”, a spus Jizdan.

Solicitat să comenteze acuzațiile că ar fi fugit din țară în legătură cu dosarul fostei Direcții 5 a MAI, în situația în care era ministru în perioada actității respective a acesteia, Jizdan a declarat: „Pânzari a fost arestat ilegal. Iar eu nu sunt figurant în acest dosar”.

Citeşte mai mult despre

comentarii: