image
Sursa foto: Profimedia

„Așa ceva e imposibil”; Soarta lui Cristiano Ronaldo se decide în aceste zile

Cristiano Ronaldo își caută de zor echipă, după ce a primit acordul lui Manchester United.

Printre variantele care se vehiculau erau Napoli, PSG sau Barcelona, însă celebrul jurnalist Gianluca Di Marzio, recunoscut pentru sursele sale sigure, a lămurit o parte din problemă.

"Este imposibil așa ceva" a spus Di Marzio, ca răspuns la zvonurile privind o eventuală revenire în Italia, dar la Napoli, nu la Juventus. În plus, acesta este sigur că starul portughez nu va ajunge în această vară nici la PSG sau la Barcelona.

Astfel, au rămas puține variante pentru atacantul de 37 de ani, care își dorește neapărat să joace în Champions League, având în vedere că echipa sa, Manchester United, a ratat clasarea pe primele 4 locuri, așa că nu va evolua în această competiție.

Dintre toate variantele, au mai rămas două, în care echipele să îndeplinească această condiție: Chelsea și Bayern.

Dacă nu va fi posibil să se ajungă la o înțelegere cu Bayern sau cu Chelsea, Ronaldo ar urma să schimbe continentul.

"Dacă Cristiano vrea o experiență diferită, o mutare în MLS este o opțiune. Știu că ei îl vor pe Cristiano în MLS. Dacă nu în acest an, probabil că anul viitor. Dar cred că, înainte să-și termine cariera, el va ajunge cu siguranță în MLS", a spus Di Marzio.

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a cerut să fie lăsat să plece de la Manchester United în această vară, iar în urmă cu câteva zile, nu s-a prezentat la antrenamentele echipei.

Lusitanul se află la Lisabona și se antrenează la baza de pregătire a naționalei Portugaliei.

Erik ten Hag și jucătorii lui Manchester United pleacă vineri într-un cantonament de pregătire în Asia, la Bangkok, iar conducătorii echipei engleze au decis ca lusitanul Cristiano Ronaldo să nu facă parte din lotul care face deplasarea în Asia și să i se permită în continuare să fie absent din programul de pregătire colectiv al echipei.

Manchester United urmează să petreacă doar câteva zile în Bangkok, unde o să joace o partidă amicală cu rivalii de la Liverpool, după care urmează să se deplaseze în Australia, la Melbourne.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: