image
Sursa foto: privesc.eu

ACUM, mobilizare la vot: „În ciuda încercării monstrului Plahotniuc-Dodon-Șor de fraudare a acestor alegeri, PUTEM CÂȘTIGA!”

Blocul ACUM Platforma DA și PAS a organizat astăzi o conferință de presă cu participarea co-președinților ACUM, Maia Sandu și Andrei Năstase, a candidaților ACUM, Oazu Nantoi, Igor Munteanu, Octavian Țâcu, Valeriu Munteanu, Sergiu Litvinenco, Alexandru Slusari, Igor Grosu, Inga Grigoriu, cu tema „Mobilizare la vot ACUM”, unde au îndemnat cetățenii Republicii Moldova să iasă mâine masiv la vot.

Maia Sandu:Știm că mulți dintre dumneavoastră sunteți înfricoșați. Societatea este bolnavă, oameni pe care i-am respectat au ajuns să mulțumească hoților, cei care au trebuit să ne îndrume au ajuns să ne zăpăcească. Am greșit cu toții atunci când nu am fost destul de vigilenți și nu ne-am solidarizat, lăsându-ne înghițiți de mașina regimului. Dar toți îneleg că acest regim este ca un cancer care ne distruge pe interior societatea și dacă nu-l vom stârpi ne va înghiți pe toți. Mâine vom avea nevoie unii de alții pentru a construi o societate liberă de ranchiună, de neâncredere, de ură, o societate în care cu toții să avem șansa să trăim demn. Învingem ACUM pentru dreptate și viață bună.”

Andrei Năstase: „Victoria depinde de cât de mare e dorința noastră de a trăi ca lumea civilizată la noi ACASĂ. Știm, cei mai mulți dintre noi, cum este viața în țările civilizate. Mulți dintre noi au fost în aceste țări. Iar dacă nu am ajuns noi în Europa, au ajuns copiii, părinții, rudele sau prietenii noștri și ne-au povestit cât de liberi sunt oamenii din țările în care ei trăiesc astăzi. Putem face comparații. Putem face un efort minim să înțelegem cât de diferită este viața noastră față de a celorlalți oameni din Europa. Moldova nu mai este, de prea multă vreme, un loc în care să vrei să-ți crești copiii. Pentru că din cauza celor aflați la putere, Moldova, atât de dragă nouă, nu ne mai poate oferi un trai decent, sigur și predictibil. Moldova este sufocată de corupție, de teroare și huliganism. Pe străzi s-a instaurat dictatura infractorilor, bandiților. Legea nu mai este lege, iar șefii instituțiilor obligate să asigure ordinea și securitatea publică sunt slugile lui Plahotniuc. Locuri de muncă nu sunt, pensiile ne țin cărunții sub pragul sărăciei, iar cei are ne-a jefuit țara vor din nou în Parlament, deși locul lor este în pușcărie, nicăieri în altă parte. Vom confisca toate averile dobândite ilegal. Vom aduce democrația și libertatea în țara noastră.

Nu vă fie teamă! Nu avem nevoie de stăpâni, iar acești stăpâni există pentru că noi le-am permis acest lucru. Ieșim la vot și terminăm cu ei! Ieșim la vot și scăpăm de ei. Scăpăm de teroare, de sărăcie și-i întoarcem pe cei dragi acasă! Vă rog să ieșiți la vot și să spuneți întregii lumi că ați fost prezenți la întâlnirea poporului nostru cu istoria. Să spuneți lumii că v-ați eliberat, că ați eliberat Moldova și că veți face dreptate și o viață mai bună!”

Igor Munteanu: „Vă chemăm la unitate, să dislocăm un regim oligarhic care a devenit un pericol pentru cetățenii activi ai acestui stat.”

Igor Grosu: „Este necesar să votăm și să ne apărăm votul, nu doar să votăm și să mergem acasă.”

Valeriu Munteanu: „Unioniști, nu pierdeți votul cu partide care nu vor ajunge în Parlament, în caz contrar votul Dumnevoastră va fi valorificat de Plahotniuc.”

Inga Grigoriu: „Am vorbit sincer și deschis cu dumneavoastră, v-am povestit despre țara în care vrem să trăim cu toții. O justiție corectă va pune țara la cale. Am văzut cât de mult vă doriți o schimbare, cât de mult vă e dor de oamenii dragi. Am văzut că la mulți deja nu le e frică, aceasta e țara noastră, ne-am născut aici și nimeni nu are dreptul să-și bată joc de noi. Frica este la ei - frica de a pierde averile. Ei nu sunt atât de mulți, sunt câteva sute pe care noi suntem nevoiți să-i întreținem. S-au obișnuit să le fim slugi. Ne zâmbesc în față și ne fură pe la spate. De luni putem să fim liberi. După ei vom avea multe de reparat. Ieșiți la vot, fără frică, mâine fiți stapânii propriei țări. Curaj!”

Sergiu Litvinenco: „Mâine este prima zi în care Plahotniuc nu decide nimic, el decide ca noi, căci are un singur vot. Decidem dacă îl păstrăm pe Plahotniuc sau aducem oameni demni. Nu pot ei fura cât putem noi vota. Votați pentru dreptate și viață bună.”

Andrei Năstase: „PUTEM CÂȘTIGA! În ciuda unei flagrante tentative a monstrului Plahotniuc-Dodon-Șor de fraudare totală a acestor alegeri cruciale pentru țară și pentru fiecare cetățean în parte, PUTEM CÂȘTIGA!"

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: