image
Sursa foto: marca.com

Transferul lui Eden Hazard la Real Madrid, pe ultima sută de metri: Spaniolii au anunţat când va fi prezentat

Real Madrid îl va prezenta săptămâna viitoare pe fotbalistul belgian al lui Chelsea, Eden Hazard, a anunţat presa iberică.

Hazard va disputa în această seară finala Europa League cu Chelsea, împotriva lui Arsenal, iar prezentarea sa pe Bernabeu ar urma să aibă loc luni 3 iunie, pe stadionul Santiago Bernabeu, potrivit cotidianului de casă al "galacticilor", As.

Potrivit publicaţiei madrilene, transferul lui Eden Hazard va fi urmat de cele ale atacantului sârb Luka Jovic (Eintracht Franfkurt) şi fundaşului francez Ferland Mendy (Lyon).

Preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, a recunoscut recent că şi-l doreşte pe fotbalistul lui Chelsea. "Pe Hazard am încercat să-l recrutăm de mai mulţi ani, însă am speranţa că-l vom putea aduce în acest an", a declarat Perez pentru postul de radio Onda Cero.

Real Madrid ar urma să plătească 100 de milioane de euro pentru transfer, în condiţiile în care belgianul mai are doar un an de contract cu Chelsea.

Hazard a spus înaintea finalei de la Baku că îşi doreşte "un ultim trofeu" cu gruparea engleză. "Dacă va fi ultimul meu meci la Chelsea, sper să aduc trofeul. Ar fi bine, ar fi un ultim trofeu. Este o competiţie europeană, aşa că pentru mine, pentru club, pentru antrenor, pentru suporteri, este un lucru important", a declarat fotbalistul în vârstă de 28 de ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: