image
Sursa foto: Instagram

Salariul cu care Kylian Mbappe a fost convins să rămână la PSG

Starul francez ar urma, potrivit Sky Sports, să încaseze un salariu imens, de aproximativ 60 de milioane de euro pe an, la care se adaugă și un bonus la semnătură de 120 de milioane de euro.

Mai mult, Kylian Mbappe va avea bonusuri consistente pentru goluri marcate, câștigarea Balonului de Aur sau cucerirea UEFA Champions League.

Un alt aspect care l-ar fi convins pe Kylian Mbappe să rămână la PSG în dauna lui Real Madrid ar fi sumele încasate din contractele de publicitate, care vor rămâne în proporție de 100% la fotbalist. Dacă ar fi mers la Madrid, 50% din încasări ar fi ajuns în conturile lui Real.

De asemenea, șefii lui PSG i-au promis lui Kylian Mbappe că va avea putere de decizie în privința alegerilor directorului sportiv și antrenorului clubului.

După oficializarea rămânerii la PSG, Kylian Mbappe a fost prezent pe ”Parc des Princes”, unde a oferit o primă reacție după semnarea contractului.

”Sunt foarte fericit să fiu aici. Parisul este casa mea. Rămân la PSG pentru că vreau să continui să câștig trofee alături de voi”, a spus Kylian Mbappe.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: