image
Sursa foto: IMSP Sfanta Treime

Încă o pierdere pentru sistemul medical: Un medic nefrolog de 42 de ani a murit răpus de Covid-19; Era mamă a doi copii

Medicul nefrolog Natalia Catrangiu, în vârstă de 42 de ani, a murit din cauza infecției Covid-19. A lăsat în urmă doi copii.

Doctorița activa de 12 ani în cadrul Secției Nefrologie şi Hemodializă de la Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime”.

„Întregul colectiv exprimă sincere condoleanțe și sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor, prietenilor și tuturor celor ce au avut posibilitatea să o cunoască şi să o aprecieze ca pe un medic extraordinar şi om luminos”, se arată în mesajul colegilor.

Și colectivul de la Medpark a venit cu un mesaj de condoleanțe pentru familie.

„Colegii îi atribuie doar calități la superlativ. Și-o amintesc ca pe o persoană intelectuală, cultă, cu o dorință nesecată de cunoaștere. A fost înalt apreciată și respectată de colegi și profesori încă de pe băncile universității. Fiecare pacient era important pentru medicul Natalia Catrangiu, care se dedica și se implica sută la sută pentru a rezolva orice caz, cât de complex sau grav nu ar fi fost. Era apreciată pentru empatia, înțelegerea cu care trata pacienții și dorința neclintită de a-i ajuta”, se spune în mesaj.

Până în prezent, 93 de lucrători medicali au decedat din cauzat infecției COVID-19. Ieri, atoritățile au anunțat despre decesul lui Valerii Pașcan, în vârstă de 68 ani, care activa în calitate de medic chirurg la Institutul Mamei și Copilului.

comentarii: