image
Sursa foto: Jurnal.md

Observatorii PSRM, PUN și ai Partidului Ruso-Slavon ar fi votat ILEGAL la Grătiești // CONTESTARE

Reprezentanții PSRM, PUN și ai Partidului Ruso-Slavon, care au fost delegați la secția de votare nr. 297 din Grătiești, au votat fără a avea eliberat un certificat cu drept de vot în altă secție de votare.

Informația se conține într-o contestare depusă de reprezentantul cu drept de vot consultativ Petru Donică pe numele șefei secției de votare, Anastasia Caraman.

Donică scrie că, deși cei trei au fost introduși în listele suplimentare, nu au putut prezenta un certificat care le-ar fi permis sa-și exercite dreptul la vot la Grătiești, iar acest lucru poate însemna că aceștia mai pot vota o dată și la secțiile unde au vizele de reședință.

„cerem să fie trași la răspundere David Hadei – PSRM, David Nadejda – Partidul Ruso-Slavon din Moldova, Corjan Lidia – PUN și șeful Biroului Secției de Votare, Caraman Anasatasia pentru permiterea acestui fapt,” se specifică în contestarea depusă de Petru Donică.

PrecIzăm că, potrivit legislației, este ilegală votarea în altă secție de votare, fără a avea eliberat un certificat cu drept de vot.

contestațiecontestație

Noutăţile partenerilor

comentarii: