image
Sursa foto: border.gov.md

Două persoane care transportau marfă de 150 mii de lei fără acte, reținute de polițiștii de frontieră // FOTO

Două persoane care transportau marfă în asortiment fără a deține acte de însoțire sunt documentate de Polițiștii de frontieră din Direcția regională Nord. Incidentul a fost înregistrat săptămâna trecută în apropierea localității Drepcăuți, raionul Briceni.

Patrula mobilă a oprit în trafic pe directia Criva - Lipcani un mijloc de transport de model Mercedes Sprinter cu plăcuțele de înmatriculare poloneze.

Conducătorul auto, cetățean al Bulgariei a prezentat actele pentru identificare, după care a fost solicitat să fie deschisă ușa din spate a microbuzului.

În compartimentul marfar se aflau un lot de marfă în asortiment pentru care atât șoferul cât și pasagera, cetățeanca Republicii Moldova în vârstă de 56 de ani nu aveau documente ce ar justifica achiziționarea și transportarea legală a celor depistate.

Astfel, bunurile au fost ridicate conform procedurii și plasate în camera de păstrare a corpurilor delicte a SPF Lipcani.

Suma estimativă a lotului respectiv este de 150 mii lei.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstantelor, dacă se va dovedi vinovăția persoanelor aceștea riscă o amendă contravențională de până la 150 u.c. conform art. 265 CC al RM.

border.gov.mdborder.gov.md
border.gov.mdborder.gov.md
border.gov.mdborder.gov.md

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: