Breaking News

image
Sursa foto: border.gov.md

O tânără care a traversat ilegal frontiera de stat acum 2 ani, depistată la Bălți

O moldoveancă de 21 de ani, care a traversat frontiera de stat prin eludarea de la control acum doi ani, a fost identificată.

Ofițerii de investigații din cadrul Direcției regionale Sud au identificat, după mai multe acțiuni de căutare, locul de aflare a unei conaționale de 21 de ani care în anul 2018 a traversat frontiera de stat prin eludarea de la control.

Incidentul a fost înregistrat la sfârșitul săptămânii trecute, în urma valorificării unei informații operative. Astfel, polițiștii de frontieră au acționat conform competențelor, descoperind locul de aflare a tinerei anunțate în căutare pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute de art. 362 al. (1) CP al RM. Aceasta, documentată pentru trecere ilegală, a fost găsită la o adresă din municipiul Bălți.

Tânăra, originară din Caluga, Federația Rusă, s-a eschivat doi ani de organul de urmărire penală. În momentul identificării, aceasta avea doart certificatul de naștere.

Cazul este în continuare cercetat de către polițiștii de frontieră și reprezentantul Procuraturii raionului Basarabeasca.

Noutăţile partenerilor

comentarii: