image
Sursa foto: Profimedia

Bayern Munchen a dat răspunsul final după ultima ofertă a Barcelonei pentru Robert Lewandowski

Barcelona insistă pentru transferul lui Robert Lewandowski (33 de ani), fotbalist care nu își mai dorește să continue la Bayern Munchen, deși mai are contract cu germanii până în vara anului viitor.

După două propuneri care nu au fost pe placul celor de la Bayern, Barcelona a venit cu o a treia ofertă, iar răspunsul oficialilor bavarezi nu a întârziat să apară. Concret, campioana din Bundesliga a refuzat și ultima variantă înaintată de catalani, iar jurnaliștii din Spania anunță că aceasta a fost și ultima din această vară.

Barcelona a oferit 40 de milioane de euro, sumă la care ar fi urmat să se adauge și anumite bonusuri, însă Bayern a transmis că prețul final este de 50 de milioane de euro, titrează Bild.

Cel mai probabil, Xavi va trebui să se reorienteze și să caute un alt atacant pe care să îl transfere la Barcelona. În afară de Robert Lewandowski, formația blaugrana l-a mai pierdut și pe Romelu Lukaku, care era considerat la un moment dat planul "B" pentru catalani, după ce belgianul a revenit la Inter Milano.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: