image
Sursa foto: politia.md

Accidentul cumplit din centrul capitalei: Ce au scos la iveală rezultatele analizei de sânge a șoferului vinovat de tragedie

Noi detalii despre teribilul accident rutier care a avut loc în centru capitalei în noaptea de 17 mai curent, unde două persoane au decedat. Poliția anunță despre rezultatele expertizei sângelui șoferului de la Audi care a provocat accidentul din cauza unui pariu de curse ilegale.

„Pentru stabilirea prezenței sau absenței alcoolului în organismul acestuia, i-au fost prelevate probele biologice imediat ce a fost transportat la Institutul de Medicină Urgentă. Rezultatul s-a dovedit a fi negativ, analizele indicând lipsa alcoolului”, se arată scris în comunicatul emis de Poliție.

Șoferul automobilului de marcă Dacia Logan și pasagerii care în momentul impactului se aflau în unitatea de transport la moment sunt în afara oricărui pericol.Totodată este de menționat faptul că șoferul automobilului Audi nu colaborează cu organele de urmărire penală. Acesta a fost plasat în arest pentru 30 de zile. Investigațiile, pentru a stabili toate circumstanțele.

Amintim că în noaptea de 17 mai din cauza vitezei excesive și a unui pariu de curse ilegale, în centrul capitalei a avut loc un accident teribil soladat cu doi morți.

Un automobil de model „Audi”, condus de un tânăr de 27 de ani, cu o pasageră la bord, deplasându-se pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt s-a ciocnit cu un automobil "Toyota" (taxi), condus de un bărbat de 39 de ani, care se deplasa pe str. Ismail. Taximetristul avea la bord un pasager. În urma impactului, automobilul Audi a fost proiectat într-o Dacia Logan, condusă de un bărbat de 40 de ani, ulterior tamponând un Volkswagen ce era parcat.

În rezultat, șoferul automobilului de marcă Toyota a decedat pe loc. La spital au fost transportați șoferii unităților de transport Dacia și Audi, precum și pasagerii acestora. Din păcate, din cauza traumelor, pasagerul din Toyota în vârstă de 46 de ani a decedat.

Noutăţile partenerilor

comentarii: