image
Sursa foto: Jurnal.md

Un bărbat s-a aruncat în gol de la etajul șapte al unui bloc din capitală

Un locuitor al capitalei s-a aruncat în gol de la etajul șapte al unui bloc din oraș. Bărbatul avea de 32 de ani, iar traumele survenite în urma căzăturii i-au provocat decesul. Informația a fost confirmată pentru Jurnal.md de șefa Serviciului de presă al Direcției de Poliție din municipiul Chișinău, Natalia Stati.

În dimineața acestei zile, în jurul orei 07:30, Inspectoratul de Poliție a sectorului Centru al capitalei a fost sesizat precum că, pe strada Drumul Schinoasei, a fost descoperit cadavrul fără suflare al unui bărbat.

La fața locului s-a deplasat imediat grupa operativă a inspectoratului, totodată fiind solicitată și intervenția medicului legist. Ajungând la fata locului, în cadrul documentării, polițiștii au stabilit că bărbatul de 32 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 7 al blocului, iar în urma traumelor a decedat.

Fiind examinat de către medicul legist, leziuni corporale nu au fost depistate, cu excepția celor caracteristice căderii de la înălțime.

Pe caz, a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor care l-au determinat pe bărbat să recurgă la un asemenea gest. Mesaje sau bilete de adio victima nu a lăsat.

Noutăţile partenerilor

comentarii: