image
Sursa foto: Getty Images

Mourinho pune la cale lovitura verii! Vrea să-l transfere pe Sergio Ramos la Roma

Sergio Ramos (35 de ani) a plecat de la Real Madrid, iar presa internațională a scris că una dintre variantele sale este PSG. Fundașul spaniol este dorit și în Italia.

Jose Mourinho vrea să reconstruiască echipa celor de la AS Roma, pe care o va prelua în această vară, și a pregătit deja o listă impresionantă de transferuri. Portughezul ar vrea să dea lovitura cu transferul lui Ramos, mai ales că acesta este liber de contract.

”The Special One” speră să-l convingă pe Ramos să vină în capitala Italiei. Problema ar putea fi reprezentată de salariul pe care acesta îl cere, mai ales că Roma nu are posibilitățile celor de la PSG sau Real Madrid, scrie football-italia.net.

Francezii de la le10sport.com au scris că Ramos ar cere un salariu de 12 milioane de euro anual, net, pentru un transfer la PSG.

Sergio Ramos a vorbit cu lacrimi în ochi la despărțirea de Real Madrid: "A venit una dintre cele mai dificile zile din viața mea, ziua în care mă despart de Real Madrid. N-am cum să nu fiu emoționat, mi-ar fi plăcut să mai joc un meci pe stadionul nostru, Santiago Bernabeu. Vreau să mulțumesc clubului, președintelui, colegilor mei, tuturor angajaților din club. Și nu în ultimul rând vreau să le mulțumesc suporterilor, care m-au sprijinit în cele mai dificile momente.

Real Madrid va rămâne in inima mea. Se termină o etapă unică în viața mea, e clar că nu o să mai trăiesc niciodată așa ceva. Acum se deschide o nouă etapă, voi putea câștiga titluri noi. Vă mulțumesc tuturor", a spus Ramos.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: