image
Sursa foto: Justconsult.md

Cum JustConsult, ca angajator, poate răspunde nevoilor tale? 100 de posturi vacante – disponibile acum!

JustConsult, companie lider în oferirea consultațiilor juridice și asistenței pentru redobândirea cetățeniei române și în perfectarea actelor românești, a anunțat o amplă campanie de recrutare. JustConsult este în căutarea noilor angajați pentru oficiul central din Chișinău, dar și pentru filialele sale din Bălți și Cahul.

100 de posturi vacante sunt disponibile chiar acum. Sunt invitați să aplice atât persoane cu experiență de muncă în domeniu actelor sau cel juridic, cât și tineri specialiști, care doresc să-și construiască o carieră și să se dezvolte profesional.  

Compania angajează specialiști pentru toate Departamentele - operator Call-Center, specialist procesare acte, consultant juridic în acte românești,  specialist marketing, contabil-casier, șofer, copywriter, manager teren.  

De ce să devii parte a echipei JustConsult? 

Unul dintre principalele avantaje de a veni în echipa JustConsult este instruirea gratuită pentru viitorii angajați. 

JustConsult tinde spre o cultură organizațională înaltă și asigură un mediu prielnic pentru fiecare angajat, oferind sprijin valoros din partea mentorilor. Aceasta înseamnă că noii angajați sunt ajutați și ghidați, prin programul de mentorat, de către colegi cu experiență în domeniu. Astfel, este oferită posibilitatea fiecărui specialist de a-și găsi rolul în companie. 

Motivarea angajaților este asigurată printr-un program de evaluare a aportului adus pentru dezvoltarea companiei. Iar munca cu dedicație este răsplătită nu doar prin salariu competent pe piață, dar și printr-un sistem de bonusuri pentru performanță.  

Dacă vei opta să te alături echipei de specialiști ai companiei JustConsult, vei activa într-un oficiu modern, asigurat cu toate instrumentele necesare de lucru. Compania implementează în permanență mecanisme și tehnologii, care să-i permită să evolueze și să se dezvolte, într-un pas cu necesitățile angajaților și cerințele clienților săi.  

Care este domeniul de activitate al companiei JustConsult? 

JustConsult este compania care oferă consultanță juridică și asistență legală în procesul de redobândire a cetățeniei române și de perfectare a actelor românești – formarea dosarului de cetățenie română,  transcriere certificat de naștere românesc și certificat de căsătorie românesc, perfectarea unui buletin de identitate sau pașaport românesc, preschimbare permis de conducere moldovenesc în românesc, alocații pentru copii cu cetățenie română etc. 

  JustConsult activează pe piață de 19 ani, perioadă în care a ajutat peste 300.000 de cetățeni și a acumulat suficientă experiență și cunoștințe pentru a îndruma în procesul de redobândire a cetățeniei române și a perfectării actelor românești.   

Cum să aplici pentru posturile vacante la JustConsult? 

Pentru a obține unul dintre cele 100 de joburi vacante, accesează linkul.

Ai aruncat o privire pe site-ul nostru? Și simți că mintea și instinctul spun „da” pentru o posibilă angajare la JustConsul? Atunci fă pasul decisiv: trimite CV la adresa [email protected] (indicând obligatoriu postul la care candidezi) sau sună 061137060 și ne vedem la interviul de angajare!  

JustConsult 

mun.Chisinau, str.Ismail 81/1, Business Centru "Panorama" 

Oficiul din Chișinău: +373 22 10 50 80 

Oficiul din Bălți: +373 22 80 20 81 

Oficiul din Cahul: +373 22  80 20 83 

comentarii: