image
Sursa foto: IP Drochia

Ala Nemerenco, despre accidentul de la Drochia: „Este al doilea caz în lanț când un șofer beat criță se urcă la volan”

„Este al doilea caz în lanț, când un șofer beat criță se urcă la volan și conduce. Nu pot să cred că nimeni nu a încercat să-l oprească pe acel tânăr”, a scris Ala Nemerenco pe facebook cu privire la accidentul de noaptea trecută în care a decedat șoferul unei ambulanțe după ce un tânăr a lovit violent cu mașina o ambulanță.

Ministrul Sănătății, Ala Nemerenco susține că trebuie înăsprite toate regulile și de primire a permisului auto, dar și sancționare pentru încălcarile comise. „Beat la volan - retras permisul pe viață.Rezultat - tamponarea în viteză nebună a unei ambulanțe staționate, soldată cu un deces și cinci spitalizări, dintre care trei sunt cadre medicale”, a precizat ministrul.

Amintim că accidentul a avut loc noaptea tecută în raionul Drochia. Automobilul de marca Renault la volanul căruia se afla un tânăr de 20 de ani nu s-a asigurat în timpul deplasării, și ieșind de pe banda ce circulație din sens opus a tamponat frontal ambulanța condusă de un bărbat de 53 de ani.

În urma impactului șoferul ambulanței a decedat pe loc iar alte patru persoane, inclusiv tânărul de 20 de ar care ar fi provocat accidentul se află în stare gravă la spital.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: