image
Sursa foto: Instagram

Reacţia de milioane a lui Sergio Ramos după aroganţa lui Pique, care a văzut cel mai slab Real Madrid

Real Madrid a câştigat cu 2-0 meciul cu Barcelona şi a stopat astfel seria fără victorii în faţa catalanilor pe Santiago Bernabeu din octombrie 2014.

Reacţiile de după meci au fost dintre cele mai diverse, iar Pique a dat din nou una dintre declaraţiile cu care atrage cele mai multe reacţii.

Sergio Ramos, liderul madrilenilor şi cel care a făcut un meci cu destule greşeli, dar şi unele intervenţii excelente, a reacţionat superb după ce a auzit că Pique a vorbit despre "cel mai slab Real Madrid". A preferat doar să se bucure de moment, fără să arunce săgeţi.

"Respect cuvintele lui Pique. Aş da scris că sunt de acord să câştig toate El Clasico după o primă repriză slabă, aşa cum a spus el", a spus Sergio Ramos, căpitanul Realului.

"Real Madrid din prima repriză a fost cel mai slab pe care l-am întâlnit pe Santiago Bernabeu! Nu sunt critic. Spun asta pentru că e o oportunitate pierdută", fusese declaraţia completă a lui Pique.

În prima repriză, Barcelona a ratat cele mai multe ocazii, însă în cea de-a doua, situația s-a schimbat. Vinicius a marcat în minutul 71, iar Mariano Diaz a închis jocul în prelungiri, la câteva secunde de la intrarea sa pe teren.

În plus, golul lui Mariano a fost cel mai rapid reușit de o rezervă în El Clasico, în secolul 21.

După etapa a 26-a, Real Madrid are 56 de puncte, cu unul peste Barcelona, cu 55. Sevilla, fosta adversară a CFR-ului, completează podiumul din La Liga, cu 46 de puncte.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: