image
Sursa foto: as.com

Real Madrid sparge banca pentru tripleta visată de Perez: 400 de milioane de euro pentru 3 superstaruri

Florentino Perez nu renunță la visul său de a aduce un nou "galactic" la Real Madrid, după ce l-a pierdut pe Cristiano Ronaldo în vară. Șeful cel mare de pe Santiago Bernabeu vrea însă nu unul, ci trei superstaruri în locul portughezului care a plecat la Juventus, iar pentru acest obiectiv a alocat nu mai puțin de 400 de milioane de euro pentru trei superstaruri.

Potrivit publicației italiene Calciomercato, madrilenii au pus ochii pe Paulo Dybala (Juventus), Matthijs De Ligt (Ajax) și Harry Kane (Tottenham).

Paulo Dybala, în vârstă de 25 de ani, este și pe "radarul" lui Bayern Munchen, care vrea să ofere 75 de milioane de euro pentru el. Cu toate acestea, Florentino Perez nu vrea să mai rateze nimic din ce își propune și va negocia cât mai repede transferul atacantului argentinian de la Juventus.

În ultimele săptămâni se vorbea despre trecerea lui Matthijs De Ligt de la Ajax la Barcelona, însă pe fir a intrat mai întâi Juventus, iar acum Real Madrid. Ajax ar vrea în jur de 75 de milioane de euro pe căpitanul său. Fundașul de 19 ani este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 67,3 milioane de euro.

În ultimele luni, de numele lui Harry Kane s-a interesat și Barcelona, însă Florentino Perez presează acum pentru a-l aduce pe atacant pe Santiago Bernabeu. Potrivit presei britanice, Kane ia în calcul plecarea de la Tottenham pentru a juca la o echipă cu care să lupte pentru trofee, lucru care nu s-a întâmplat în ultimii ani la gruparea londoneză. Casele de pariuri din Anglia au făcut deja primele cote pentru transferul atacantului englez. Astfel, Barca are prima şansă de a-l transfera pe Harry Kane, cu o cotă de 2.00 ca "internaţionalul" englez să ajungă pe Camp Nou, 3.25 pentru transferul lui Kane la Real Madrid şi 4.33 pentru ca fotbalistul lui Tottenham să ajungă la Manchester United.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: