image
Sursa foto: Getty Images

Presa din Brazilia, fără milă la adresa naționalei lui Tite după remiza cu Elveția

"Premieră amară", "Joc slab" şi "Joc stins" au fost câteva dintre calificativele pe care le-a folosit presa braziliană pentru a descrie jocul slab al "Selecao" cu Elveţia, scor 1-1, duminică seara, pe Rostov Arena din Rostov pe Don, în cadrul Grupei E a Cupei Mondiale din Rusia, punând în discuţie şi prestaţia arbitrului.

"Înaintea aşteptării pe care propria selecţionată a creat-o prin recentele sale evoluţii, a fost decepţionantă prestaţia timp de 60 de minute", a scris cotidianul "O Globo'' în varianta sa pe online.

La rândul ei, Agenţia Braziliană de ştiri a afirmat că selecţionata "Canarinha" a "jucat prost şi a făcut o a doua repriză slabă", iar arbitrul mexican Cesar Arturo Ramos a fost "determinat" să nu consemneze faultul la Miranda la golul înscris de elveţieni (min. 50) prin Zuber.

Influenta publicaţie Folha de Sao Paulo a calificat prestaţia echipei antrenate de Tite drept "stinsă", în timp ce Estado de Sao Paulo a precizat că "debutul Braziliei la Cupa Mondială din Rusia a fost sub aşteptări".

Brazilia, una dintre favoritele Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, a reuşit doar un rezultat de egalitate cu Elveţia 1-1 (1-0), duminică seara.

Philippe Coutinho (20) a marcat pentru cvintupla campioană mondială, însă Elveţia a egalat după pauză, prin Steven Zuber (50).

Următoarele meciuri vor fi pe 22 iunie, Brazilia - Costa Rica, la Sankt Petersburg (stadionul Sankt Petersburg), şi Serbia - Elveţia, la Kaliningrad (stadionul Kaliningrad).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: