image
Sursa foto: facebook.com/AndreiNastase.DA

Andrei Năstase, despre decizia CSP și demisia lui Harunjen: „Urmăriți cu atenție trocurile care se fac”

Decizia de astăzi a Consiliului Superior al Procurorilor, de a respinge sesizarea lui Andrei Năstase privind cercetarea penală a lui Eduard Harunjen, este un troc realizat intenționat înainte de demisia procurorului general, afirmă ministrul de Interne Andrei Năstase, care a criticat dur decizia CSP.

„Trocul care s-a produs azi la CSP este un troc criminal. Am insistat ieri ca Harunjen să-și dea demisia, doar că înainte de asta a realizat un troc criminal. De teamă că următorii vor fi ei, au decis să respingă un denunț, o sesizare privind punerea sub urmărire penală a lui. Nu ne oprim aici, noua guvernare are o sarcină foarte importantă să ducă la sfârșit demafiotizarea și dezoligarhizarea statului. Nutresc speranța că toți cei care s-au angajat în dezoligarhizarea țării să ducem la capăt acest proces”, a comentat ministrul de Interne, în cadrul unei transmisiuni live din avion, la întoarcerea din Germania, unde a avut o vizită oficială.

Andrei Năstase a mai declarat: „În spatele trocului de astăzi stă Plahotniuc și anturajul său care mai zvâcnește și se opune. Încetul cu încetul, aceste bastioane ale mafiei vor cădea, aveți încredere și puțină răbdare. Mai devreme sau mai târziu, Harunjen și anturajul său vor sta pe banca acuzaților și vor da socoteală pentru destinele călcate în picioare, pentru intrarea cu ciubotele lor murdare în viața intimă a oamenilor, pentru interceptări, pentru devalizări, pentru furtul de miliarde, pentru spălarea banilor mafiei rusești. Urmăriți cu atenție trocurile care se fac, să fim atenți la evenimentele care se produc și să ne sprijiniți în demersul de eliberare a statului.”

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: