image
Sursa foto: digisport.ro

Zlatan nu se dezminte: Gestul care i-a adus suedezului prima eliminarea în MLS

Zlatan Ibrahimovic a avut nevoie de doar 8 meciuri pentru a vedea primul cartonaș roșu în Major League Soccer. S-a întâmplat la meciul pe care echipa sa, LA Galaxy, l-a jucat pe terenul celor de la Montreal Impact.

În minutul 40, la o fază banală, Petrasso, care era cu spatele, l-a călcat din greșeală pe atacantul suedez. Caracterul impulsiv fostului vârf de Manchester United și-a spus imediat cuvântul. Zlatan a reacționat instant, în stiul său obișnuit. Suedezul n-a stat pe gânduri și i-a dat o palmă după ceafă adversarului. Acesta s-a prăbușit la pământ, iar în secunda următoare Ibrahimovic a căzut și el ca secerat.

Centralul a cerut asistență video, a revăzut faza și apoi i-a arătat cartonașul roșu lui Ibrahimovic, aflat la prima eliminare de la transferul la LA Galaxy. Petrasso a văzut și el cartonașul galben.

Zlatan Ibrahimovic a marcat 3 goluri în 8 meciuri de la sosirea la Galaxy, două dintre ele în derby-ul cu Los Angeles FC, chiar la debutul său. Atacantul suedez de 36 de ani și-a trecut în cont și o pasă decisivă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: