image
Sursa foto: starnet.md

Comunitatea Starnet: Clienții StarNet primesc gratuit beneficii

Compania “StarNet” a lansat în premieră “Comunitatea StarNet” - un program inedit, creat să ofere un mix de recompense, avantaje și experiențe unice clienților, care sunt conectați de mai mult de 24 de luni la serviciile companiei.

Membrii comunității se pot bucura de viteză mai mare cu până la 900 Mbps, grila TV PRO, StarNet TV pe dispozitive mobile, minute nelimitate în rețea și alte beneficii absolut gratuit.

De asemenea, în funcție de tipul abonamentului activ și de anii petrecuți la StarNet, clienții vor fi eligibili pentru una dintre cele cinci categorii ale comunității: Bronze, Silver, Gold, Platinum sau VIP.

Asta nu e tot - compania își propune să dezvolte în viitor proiecte și parteneriate prin care membrii Comunității StarNet să beneficieze de și mai multe și importante beneficii.

Pentru a profita din plin de tot ce pune la dispoziție “Comunitatea StarNet”, abonații trebuie doar să se logheze în cabinetul personal și să se înscrie la program. Atât de simplu!

StarNet este o companie 100% Made in Moldova, iar cei peste 700 de angajați lucrează pentru clienții săi, dar și în folosul comunității din Republica Moldova.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: