image
Sursa foto: facebook.com/catalin.caragea.10

Detalii despre moartea solistului 7 Klase: A fost găsit strangulat cu o curea și nu a lăsat un bilet de adio

Solistul trupei 7 KLase, Cătălin Caragea, în vârstă de 22 de ani, găsit mort în această dimineață într-un apartament din Chișinău, a fost găsit strangulat cu o curea. În locuința artistului nu a fost găsit niciun bilet de adio.

Poliția a fost alertată în această dimineață, la ora 3:21, de o rudă a tânărului, venită să vadă ce s-a întâmplat după ce interpretul nu răspundea la telefon.

„La fața locului s-a deplasat grupa operativă a IP Centru și medicul legist, unde au depistat cadavrul unui tânăr strangulat cu o curea. Polișiștii au stabilit identitatea tânărului. La examinarea de către medicul legist, semne de moarte violentă pe corpul acestuia nu au fost depistate decât cele caracteristice strangulării. S-a stabilit că acesta locuia de unul singur, fiind depistat de către o rudă care a venit să-l vadă, după ce acesta nu răspundea la telefon”, a precizat pentru Jurnal.md ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati.

Potrivit poliției, tânărul nu a lăsat niciun bilet de adio.

Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și ce l-ar fi făcut pe tânăr să recurgă la acest gest, a mai precizat ofițerul de presă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: