image
Sursa foto: nba.com

Kobe Bryant, dorit de fani pe logo-ul NBA, neschimbat din 1969

"Mă simt ca și cum mi-aș fi pierdut fiul." Asta a spus, cu lacrimi în ochi, Jerry West, omul care l-a adus pe Kobe Bryant la Los Angeles Lakers. Culmea ironiei, silueta lui West se află pe logo-ul NBA. Acum, fanii cer să fie înlocuită cu imaginea lui Kobe.

La doar 24 de ore de la dispariția lui Kobe Bryant, fanii au strâns deja peste un milion și jumătate de semnături în petiția prin care cer schimbarea logo-ului NBA.

Design-ul actualei sigle este vechi din 1969 și a fost făcut după silueta altui jucător de legendă de la Los Angeles Lakers, Jerry West.

West este chiar omul care l-a adus pe Kobe la echipă în 1996, când era manager general. "A fost ca un fiu pentru mine. Am avut un frate ucis în războiul din Coreea și am trăit aceeași senzație", a declarat Jerry West.

Los Angeles Lakers și-a amânat meciul cu rivala din oraș, Clippers, iar arena Staples Center rămâne loc de pelerinaj pentru mii de fani. Timp de o săptămână, primăria din Los Angeles va fi luminată în culorile lui Lakers.

A dat startul proiecției la 8 și 24 de minute, numerele purtate de Kobe în cei 20 de ani de carieră. Bryant e singurul jucător din istorie care are două numere retrase.

"Ar trebui să i se retragă numerele în fiecare arenă. A avut un impact atât de puternic asupra jocului, asupra generației sale", a spus Paul Pierce.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: