image
Sursa foto: Instagram

Gestul fanilor lui Liverpool le-a impresionat pe Katia și Elma, cele două surori ale lui Cristiano Ronaldo

Fanii lui Liverpool au făcut un gest superb în primele minute ale derby-ului de pe teren propriu, câștigat în fața lui Manchester United, scor 4-0, în etapa cu numărul 30 din Premier League.

Mai exact, în minutul 7, suporterii prezenți pe Anfield s-au ridicat în picioare și au aplaudat la unison, timp de un minut, în timp ce au cântat imnul "You'll never walk alone". Gestul a fost unul de susținere pentru Cristiano Ronaldo (37 de ani), care și-a pierdut recent unul dintre gemeni, la naștere.

Cele două surori mai mari ale portughezului, Katia (44 de ani) și Elma (49 de ani), au fost impresionate de inițiativa clubului care, de altfel, este și cel mai mare rival al lui Manchester United în fotbalul englez.

"Mulțumim pentru asta, Liverpool. Nu vom uita niciodată ce ai făcut astăzi", a fost mesajul transmis de Elma, pe Instagram.

"Mult mai mult decât fotbal", a scris și Katia.

În minutul 7 al jocului de pe Anfield, numărul pe care Cristiano Ronaldo îl poartă la Manchester United, suporterii lui Liverpool au cântat celebrul ”You'll never walk alone” și au aplaudat, după ce starul lusitan și-a pierdut unul dintre copii la naștere.

Deoarece a dorit să fie alături de cei dragi în această perioadă extrem de dificilă, Ronaldo nu a fost în lotul "diavolilor roșii", iar revenirea sa pe teren rămâne, pentru moment, o necunoscută.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: