image
Sursa foto: as.com

Florentino Perez profită de degringolada de la PSG: Construieşte noul Real galactic cu un transfer istoric

Real Madrid vrea să profite la maximum de degringolada de la PSG, după eliminarea neaşteptată din Liga Campionilor. Potrivit As, Florentino Perez e gata să îl aducă pe Bernabeu fie pe Neymar, fie pe Mbappe.

"Galacticii" trec prin cea mai neagră perioadă din istoria recentă. În mai puţin de o săptămână, Real a pierdut orice şansă de a mai câştiga vreun trofeu în actuala stagiune. A înregistrat pentru prima oară 4 înfrângeri la rând pe teren propriu, eliminarea cu Ajax fiind una umilitoare: 4-1 la Madrid, pentru "lăncieri".

Florentino Perez şi-a asumat un sezon ratat, după 5 ani în care a cucerit de 4 ori Liga Campionilor. Preşedintele blanco a simţit că va veni reculul şi de aceea nici nu a investit într-un înlocuitor pentru Cristiano Ronaldo.

Dar în vară lucrurile vor sta diferit, numărul unu de pe Bernabeu urmând să înceapă construcţia noului "Real galactic". Potrivit As, Perez vrea să profite la maximum de degringolada de la PSG. Francezii au ratat încă o dată posibilitatea de a se califica în fazele finale ale Champions League. Deşi se părea că obţinuseră biletele de sferturi încă de pe Old Trafford, când învinseseră cu 2-0, campioana Franţei a sucombat pe teren propriu: 1-3 cu United.

Nemulţumirile sunt tot mai mari la Paris, iar Perez va încerca să transfere unul din starurile din atac. Marele pariu e Kylian Mbappe, anunţă As, francezul de 20 de ani urmând să asigure ofensiva lui Real pentru mai mult de un deceniu. Deja campion mondial, Mbappe are cifre mult mai bune decât aveau Messi şi Ronaldo la vârsta lui, iar viitorul se anunţă unul glorios, dacă va fi ferit de accidentări.

În cazul în care nu va reuşi să îl ia pe Mbappe, Perez se gândeşte la Neymar, fostul jucător al Barcelonei. Accidentat, acesta a avut un sezon de tranziţie, în care a reuşit doar 13 goluri şi 6 assisturi în campionat, mult sub rata sa obişnuită. În schimb, brazilianul a impresionat în Ligă, unde a marcat de 5 ori în 6 partide, asta în condiţiile în care PSG a avut o grupă foarte grea, cu Liverpool şi Napoli.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: