image
Sursa foto: Getty Images

Guardiola va schimba fața fotbalului din Italia: Antrenorul lui City, așteptat cu brațele deschise la Juventus

Pep Guardiola, 49 de ani, ar putea ajunge în Italia, la Juventus. Patronul torinezilor, Andrea Agnelli, crede că spaniolul poate să reinstaureze domnia ”alb-negrilor” și vrea să-i facă o propunere uriașă.

Vestea posibilii veniri a lui Pep în Italia a făcut înconjurul lumii, iar fostul selecționer al Angliei, Sam Allardyce, spune că spaniolul are capacitatea să schimbe radical lucrurile în Peninsulă.

”Stilul de fotbal italian e foarte negativ, foarte defensiv. Să câștigi cu 1-0 a fost mereu îndeajuns pentru italieni. Dar Guardiola, dacă va merge în Italia, va schimba complet asta. El își impune stilul de fotbal oriunde se duce. O va transforma pe Juventus”, a spus Allardyce, 65 de ani, în presa engleză.

Conform celor de la Daily Mail, antrenorul de la Manchester City a primit un "cec în alb" de la Juventus, unde va scrie singur câți bani vrea pentru a semna.

În acest moment, salariul lui Pep este de 17,75 milioane de euro pe an la City.

Guardiola antrenează la Manchester din 2016. A câștigat două titluri, o cupă a Angliei, două cupe ale Ligii și două supercupe cu ”cetățenii”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: