image
Sursa foto: flickr.com

Horoscop 17 mai 2019: Gemenii se lovesc de obstacole

Horoscop 17 mai 2019. Citește previziunile pentru toate zodiile:

Horoscop 17 mai 2019 – Berbec: Ești decis să obții tot ce se poate obține dintr-o situație pe care încerci să o controlezi, deși e puțin probabil să reușești și intuiești asta.

Horoscop 17 mai 2019 – Taur: Tot ce faci astăzi va conta pentru echilibrul tău și al celor din jur. Orice exagerare poate atrage reacții neplăcute, care te pot supăra pe termen lung.

Horoscop 17 mai 2019 – Gemeni: Este posibil să te lovești de obstacole, dacă nu vei fi suficient de atent, încât să le poți evalua corect. Îți propui să le dărâmi, dar unele nu pot fi înlăturate, orice ai face.

Horoscop 17 mai 2019 – Rac: S-ar putea să te supere, mai mult decât de obicei, anumite aspecte din comportamentul unor apropiați. Soluția este să le oferi un exemplu diferit și cam atât.

Horoscop 17 mai 2019 – Leu: Este important să accepți, măcar ca idee, că cei din jur pot fi pricepuți la ceva despre care tu nu ai nici cea mai vagă idee. Așa vei reuși să înveți câte ceva de la ei.

Horoscop 17 mai 2019 – Fecioară: Poate fi o zi dificilă din cauza unor oameni inflexibili pe care nu reușești să îi convingi să te asculte, cel puțin, dar tu știi că pierderea este a lor.

Horoscop 17 mai 2019 – Balanță: Chiar dacă ești convins că ai voința necesară pentru a reuși tot ce ți-ai propus, trebuie să ții cont și de voința celorlalți. Ideal ar fi să nu provoci o coliziune a voințelor.

Horoscop 17 mai 2019 – Scorpion: Contează foarte mult cum anume vei reuși să îți prezinți propunerile în fața partenerilor de cursă lungă. Stăpânirea de sine ar fi un element care îți va aduce încrederea lor.

Horoscop 17 mai 2019 – Săgetător: Munca este cea mai bună alinare, în cazul în care ești supărat, și cea mai sănătoasă bucurie, în cazul în care ești în căutarea părții frumoase a vieții tale.

Horoscop 17 mai 2019 – Capricorn: Ești chemat, în toate situațiile tensionate pe care le trăiești, să pui sentimentele pe primul loc și să ții cont de ele când ai de luat decizii importante.

Horoscop 17 mai 2019 – Vărsător: Ai putea observa o lipsă de coordonare și la serviciu și acasă, ca și cum nu ai fi în formă, ți-ar lipsi ceva esențial. Ar trebui să vezi ce îți lipsește.

Horoscop 17 mai 2019 – Pești: Te poți lovi, din nou, de atitudinea rigidă a celor din anturajul apropiat, dar nu e nimic nou și nici nu ar trebui să te lași tulburat de aceste situații trecătoare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: