image
Sursa foto: captură video

Andrei Năstase: Sunt convins că relația RM-UE se va consolida în perioada următoare, chiar dacă acum suferă un recul serios

Parteneriatul dintre Republica Moldova se va consolida în perioada următoare, chiar dacă în această etapă suferă un recul serios și dăunător parcursului european al țării noastre. Este convingerea președintelui Platformei DA, Andrei Năstase, care a lansat un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Europei, marcată astăzi.

„9 mai, e ziua comemorării celor căzuți, dar e și o zi a păcii, o zi a viitorului. Sărbătorim cu toții Ziua Europei, zi foarte importantă pentru toți cei care sprijină democrația, statul de drept, independența și suveranitatea în interiorul unui spațiu comun guvernat de dialog, toleranță, transparență, responsabilitate, demnitate umană și adevăr. Sunt principiile și valorile puternice care sprijină drepturile și libertățile tuturor cetățenilor”, spune Andrei Năstase.

„Cu această ocazie, în numele cetățenilor Republicii Moldova, a simpatizanților și membrilor Platformei Demnitate și Adevăr, transmit tuturor partenerilor noștri de dezvoltare europeni cele mai bune gânduri și promisiunea că noi, cei care ne dorim dreptate și o viața mai bună, aici, în Republica Moldova, nu vom înceta să luptăm și să muncim pentru valorile care au consacrat deja moderna construcție europeană, căreia dorim și noi, ca popor, să ne alăturăm”, a adăugat liderul Platformei DA.

Andrei Năstase a mai ținut să mulțumească Uniunii Europene pentru ajutorul constant pe care îl acordă Republicii Moldova.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: