image
Sursa foto: Platforma DA

După „Voința Poporului”, „Uniunea Centristă” și PNL, încă un partid și-a anunțat susținerea pentru Platforma DA

Liderul Partidului Oameni, Natură și Animale (PONA), Ion Dron, a lansat azi un apel public, adresat inclusiv alegătorilor indeciși, să voteze la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie Platforma „Demnitate și Adevăr”.

Potrivit lui Ion Dron, deputații din Platforma DA, deși au avut un mandat scurt, s-au manifestat activ și au elaborat cele mai multe proiecte de legi, inclusiv pentru susținerea agricultorilor și producătorilor autohtoni. Liderul PONA a amintit că fracțiunea Platformei DA este cea care a promovat proiectul ca pe rafturile rețelelor de magazine să fie comercializate produse autohtone în proporție de cel puțin 50 %.

Totodată președintele Partidului Oameni, Natură și Animale a mai relevat că a semnat un acordcare prevede că, dacă Platforma DA va ajunge în viitorul Legislativ, deputații formațiunii vor promova o lege privind protecția animalelor.

Ion Dron a îndeamnat în context alegătorii să iasă la vot pe 11 iulie. „Duminică trebuie să mergem la vot din datorie. 11 iulie este un test de inteligență pentru noi. Un Parlament reprezentativ și o guvernare în alianță reprezintă căile valabile pentru o democrație autentică. Un vot pentru Platforma DA înseamnă un vot pentru o democrație reprezentativă ”, a mai spus Ion Dron.

Amintim că anterior PNL, „Voința Poporului” și „Uniunea Centristă”, care nu participă în calitate de concurenți electorali la actualul scrutin, și-au anunțat susținerea pentru Platforma DA.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: