image
Sursa foto: Getty Images

Așa poate arăta echipa Barcelonei în sezonul următor, fără Messi și Suarez. Schimbări importante pentru catalani

Lionel Messi și Luis Suarez par tot mai aproape de plecarea de la FC Barcelona, alături de alți jucători ai vicecampioanei Spaniei, iar nu puțini sunt cei care se întreabă cum va arăta echipa catalanilor din sezonul următor.

Cotidianul francez L'Equipe a schițat un prim 11 al Barcelonei pentru stagiunea următoare, bazându-se pe informațiile legate de posibilele plecări, dar și de cele referitoare la sosiri.

Într-un sistem 4-3-3, francezii consideră că linia ofensivă va fi formată din Ousmane Dembele, Antoine Griezmann și Philippe Coutinho, fostul jucător de la Atletico urmând să fie mutat în poziție centrală, acolo unde evolua Luis Suarez.

Cum ar putea arăta Barcelona în sezonul 2020/2021: Ter Stegen - Semedo, Pique, Lenglet, Alba - Pjanic, Busquets, De Jong - Dembele, Griezmann, Coutinho

Sursa citată adaugă că, în cazul sosirii unui atacant, precum Lautaro Martinez, de la Inter, sau Memphis Depay, de la Olympique Lyon, Ronald Koeman ar urma să îl coboare pe Coutinho în poziție de inter, iar Sergio Busquets să fie sărit din schemă.

De asemenea, în eventualitatea unui sistem 4-2-3-1, Frenkie de Jong și Miralem Pjanic ar putea juca la închidere, iar Coutinho în spatele vârfului Griezmann. În flancuri, catalanii au mai multe opțiuni, precum Fati, Dembele, Trincao, Carles Perez sau Pedri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: