image
Sursa foto: Getty Images

Florentino Perez, atac la adresa celor de la PSG. "Oferi 200 de milioane de euro și ei nu vând. E o nebunie"

Președintele lui Real Madrid a avut o declarație prin care i-a atacat pe cei de la PSG, după ce aceștia au refuzat în vară oferta "galacticilor" pentru Kylian Mbappe.

Florentino Perez încă nu a trecut peste ratarea transferului lui Mbappe din vară, atunci când le-a oferit celor de la PSG peste 180 de milioane de euro pentru francez.

Omul numărul 1 de la Real Madrid a vorbit despre refuzul francezilor de a-l vinde pe Mbappe în vara trecută, chiar dacă oferta financiară a grupării de pe Santiago Bernabeu era una absolut halucinantă.

"Cluburile care sunt deținute de state nu-și vând jucătorii. E o nebunie. Acum oferim 200 de milioane de euro pentru un singur jucător și ei nu-l vând. E mai bine când își termină jucătorii contractele", a spus Florentino Perez, conform jurnalistului italian Fabrizio Romano.

Kylian Mbappe a devenit în ultimii ani unul dintre fotbaliștii de top ai lumii, iar performanțele sale l-au făcut pe președintele lui Real Madrid să fie mare al fotbalistului francez.

Perez îl vede pe Mbappe ca fiind urmașul perfect al lui Cristiano Ronaldo, plecat în 2018 de la Madrid, după ce Eden Hazard a fost o mare dezamăgire în tricoul grupării de pe Santiago Bernabeu.

Atacantul lui PSG a refuzat prelungirea contractului, scadent în vara anului 2022, iar în ultima perioadă de mercato, chiar a cerut să fie lăsat să plece la Real Madrid.

Nasser Al Khelaifi nici nu a vrut să audă, iar în ciuda unei oferte de peste 180 de milioane de euro făcută de spanioli, acesta a refuzat orice discuție cu privire la un transfer al lui Kylian Mbappe la formația iberică.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: