image
Sursa foto: jurnal.md

Replici acide între Alaiba și Chicu: „Răzbunarea mea va fi alta; O să mă concentrez pe a-l da jos pe șeful matale”

Dezbatere cu replici dure între premierul Ion Chicu și deputatul PAS Dumitru Alaiba. În timp ce șeful Guvernului îl acuză pe Alaiba că ar fi „un valet al lui Filat”, deputatul îl îndeamnă să nu se comporte ca un „troll ordinar” pe rețelele de socializare.

Dezbaterea a început acum câteva zile, după o postare pe Facebook a lui Dumitru Alaiba unde deputatul critică guvernarea socialistă că a admis majorarea tarifelor la transportul interurban de pasageri.

„Vă amintiți cum domnul Dodon își făcea griji de problemele sociale când Maia Sandu era prim-ministru Prețul biletelor la transportul interurban a crescut cu 25-45%. Cu microbuzele nu călătoresc cei bogați. Aceste scumpiri îi afectează în primul rând pe cei cu venituri modeste, cei care nu își permit să călătorească cu mașina dintr-o localitate în alta. Domnule Dodon, nu vă mai îngrijorează problemele sociale ale oamenilor? Sunteți mulțumiți de decizia guvernului pe care îl protejați? Așa luptăm pentru cei defavorizați?”, s-a adresat Alaiba către șeful statului.

În apărarea lui Dodon a sărit chiar premierul Ion Chicu care a comentat activ, a intrat în dezbateri cu internauții și l-a acuzat pe Alaiba că vrea să întoarcă „schemele din 2010-2014”.

ChicuChicu

Astăzi, Dumitru Alaiba a declarat că nu-l va acționa în judecată pe Ion Chicu pentru aceste acuzații, dar l-a atenționat că „răzbunarea” sa va fi să-l dea jos pe Dodon.

dezbateredezbatere

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: