image
Sursa foto: Getty Images

Argentinienii anunță ce decizie a luat Leo Messi în privința prelungirii contractului cu Barcelona

Conform presei argentiniene, citată de cotidianul AS, Leo Messi și-ar fi dat acordul pentru a semna prelungirea contractului cu Barcelona.

Vestea vine cu o săptămână înainte de data la care căpitanul echipei catalane poate deveni jucător liber.

Președintele Joan Laporta declarase că este aproape de a parafa o nouă înțelegere cu starul argentinian, aflat acum cu naționala la Copa America.

Însă Messi a acceptat să continue doar pentru un an, asta pentru ca salariul lui să corespundă bugetului actual și plafonului financiar impuse de La Liga pentru cluburile cu datorii mari.

Pentru anul viitor ar exista un gentleman agreement între el și Laporta. Președintele grupării blaugrana poate respira ușurat, deoarece atunci când se va oficializa psemnarea noului contract, va putea semna contracte de sponsorizare mult mai avantajoase.

Sunt calm, îl veți vedea din nou pe Camp Nou. Aici îi place lui să câștige. Nici nu vreau să mă gândesc la un eventual refuz.

Nu pot să accept așa ceva. Știu că există echipe care au oferte mai bune din punct de vedere financiar, dar și noi îi oferim un proiect interesant, știm ce-și dorește, nu este nevoie să-l seducem.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: