image
Sursa foto: AP

Madonna rupe tăcerea în legătură cu acuzaţiile de abuz sexual formulate împotriva lui Michael Jackson

Madonna a rupt tăcerea în legătură cu acuzaţiile de abuz sexual formulate împotriva lui Michael Jackson, spunând că ''oamenii sunt nevinovaţi până la proba contrarie'', relatează Press Association și Agerpres.

Doi bărbaţi, James Safechuck şi Wade Robson, au afirmat în documentarul "Leaving Neverland" că au fost abuzaţi sexual în copilărie de regele muzicii pop.

Madonna, care a mers însoţită de Jackson la ceremonia de decernare a premiilor Oscar în 1991, a declarat că nu a urmărit filmul "Leaving Neverland".

"Nu am mentalitatea unei gloate de linşaj, aşa că, în opinia mea, oamenii sunt nevinovaţi până la proba contrarie", a mai spus ea.

"Au existat o mie de acuzaţii lansate la adresa mea care nu sunt adevărate. Deci, atitudinea mea atunci când oamenii îmi spun lucruri despre alţii este: 'Puteţi să dovediţi?' ".

Întrebată care ar fi dovada vinovăţiei lui Jackson, ea a răspuns: "Nu ştiu, nu am văzut filmul. Dar cred că ar fi oameni care povestesc evenimente reale - dar, bineînţeles, oamenii uneori mint".

"Deci întotdeauna spun: 'Care este scopul? Ce vor oamenii să obţină cu asta? Există oameni care cer bani, se întâmplă ceva în genul extorcare?", a mai întrebat Madonna.

"Aş lua în considerare toate aceste lucruri", a mai spus cântăreaţa.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: