image
Sursa foto: politia.md

Droguri în valoare de 700.000 de lei, ridicate de la domiciliul unui bărbat din Băcioi // VIDEO

Un bărbat de 46 de ani a fost reținut în flagrant pe o stradă din capitală, în timp ce vindea pachețele de tip zip-lock în care se afla o substanță vegetală cu miros specific de marijuana.

Find documentată activitatea infracțională a bărbatului, polițiștii au acumulate probe concludente ce demonstrează implicarea acestuia în comercializarea substanțelor interzise.

În urma percheziției corporale și la domiciliul acestuia din comuna Băcioi, forțele de ordine au depistat mijloace bănești, obținute în urma comercializării drogurilor, aproximativ 2 kg de substanță narcotică ,,hidroponică”, plante de cannabis îngrijite și crescute în seră, cântar electronic de mici dimensiuni folosit pentru cântărirea și repartizarea dozelor.

„Corpurile delicte depistate au fost ridicate și sigilate conform procedurii. Valoare drogurilor ridicate, pe piața tenebră se ridică la suma de 700.000 de lei. Bărbatul anterior judecat pentru tâlhărie, este cercetat penal pentru circulația ilegală a drogurilor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare, infracțiune care, conform legislației se pedepsește cu închisoare de la 7 la 15 de ani”, informează poliția.

Polițiștii în continuare desfășoară acțiuni speciale de investigație pentru a stabili și complicitatea altor persoane implicate în infracțiune.

Noutăţile partenerilor

comentarii: