"Acest comunicat vine pentru a ne clarifica poziţia în privinţa lui Aurelio De Laurentiis, căruia nu-i vom mai spune niciodată preşedinte. Este un idiot. Nu tolerăm viziunea sa despre fotbal, care este pro-afaceri şi contra sentimentelor. Nu acceptăm această lipsă de stil şi aceste provocări din partea unui modest producător de film ajuns un mare şi <bogat> patron de club, deşi acesta ne-a scos din abis. Am zâmbit atunci când el a spus lucruri de genul <Dacă vreţi să câştigaţi, ţineţi cu Juventus> sau <Meritaţi patroni chinezi>. Aceste afirmaţii arată stupiditatea lui", a fost textul comunicatului postat de fanii lui Napoli.

Napoli a încheiat pe locul 2 sezonul trecut, iar suporterii i-au reproşat lui De Laurentiis lipsa achiziţiilor importante în această vară, stârnind replicile dure ale acestuia.

Trupa de pe San Paolo a cumpărat jucători de 89 de milioane de euro şi a vândut fotbalişti de 29 de milioane de euro în această vară. Cele mai scumpe transferuri au fost ale lui Fabian Ruiz (Betis) - 30 de milioane de euro, Simone Verdi (Bologna) - 25 de milioane de euro şi Alex Meret (Udinese) - 22 de milioane de euro.