image
Sursa foto: Telegram // Poliția Republicii Moldova

Tragedie la Soroca: Un tânăr de 19 ani și pasagera acestuia au decedat după ce s-au tamponat cu motocicleta într-un microbuz

Polițiștii din Soroca investighează circumstanțele producerii unui accident rutier, care a avut loc astăzi în jurul orei 15:30 în localitatea Visoca din raionul Soroca.

Ajunși la fața locului, preliminar, polițiștii au stabilit că motocicleta, fără număr de înmatriculare, condusă de un tânăr de 19 ani, locuitor al satului Visoca, având ca pasageră o tânără de 20 de ani din satul Crișcăuți, raionul Dondușeni, în timp ce se deplasa pe traseul principal din localitate, s-a tamponat frontal într-un microbuz Ford.

Conducătorul motocicletei a decedat pe loc, iar pasagera a fost transportată la Spitalul Raional Soroca în stare gravă. La scurt timp după impactul violent, tânăra de 20 de ani a decedat la spital în urma traumelor primite.

După impact, conducătorul microbuzului a părăsit locul accidentului. Preventiv, polițiștii au stabilit că la volan s-ar fi aflat un bărbat de 46 de ani din satul Visoca.

În urma măsurilor întreprinse de polițiștii din Soroca, conducătorul microbuzului a fost localizat. Fiind testat alcoolscopic, s-a stabilit că acesta avea o concentrație de 1,04 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Pe cazul dat urmează a fi pornită o cauză penală în cadrul căreia vor fi stabilite toate circumstanțele, dar și cine se face vinovat de comiterea accidentului.

Telegram // Poliția Republicii MoldovaTelegram // Poliția Republicii Moldova
Telegram // Poliția Republicii MoldovaTelegram // Poliția Republicii Moldova

Noutăţile partenerilor

comentarii: