image
Sursa foto: Getty Images

Curățenie totală la Chelsea: Eșecul rușinos cu Bayern Munchen le-a fost fatal

Chelsea a pierdut rușinos pe teren propriu în Champions League, în fața lui Bayern Munchen, scor 3-0. Frank Lampard, antrenorul "albaștrilor", are de gând să scape la vară de mulți dintre jucătorii pe care îi are acum la echipă.

Chelsea își propune să vândă nu mai puțin de opt jucători din lotul actual, potrivit The Sun. Kepa Arrizabalaga este cap de listă, după ce a intrat în conflict cu Lampard, iar comportamentul său l-a trimis pe banca de rezerve.

Ross Barkley și Jorginho se află și ei pe "lista neagră" a londonezilor, alături de Marcos Alonso și Emerson.

Și Zouma, Willian și Pedro au șanse foarte mari să plece, însă în legătură cu ei Lampard nu a luat încă o decizie definitivă, anunță sursa citată.

Chelsea are șanse minime să obțină calificarea în sferturile de finală din Champions League, iar în campionat se află doar pe locul patru.

Chelsea a făcut deja un pas important pe piața transferurilor și a semnat cu fostul jucător al lui Ajax, Hakim Ziyech, pentru 45 de milioane de euro.

Lampard și-i mai dorește foarte mult și pe fundașul stânga al lui Leicester, Ben Chilwell, dar și pe Jan Oblak, portarul lui Atletico Madrid.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: